zelfverdediging - 7 t/m 16 jaar

Zelfverdediging

Wil jij je zelfverzekerd en krachtig voelen? Zoek je een manier om jezelf te kunnen verdedigen in elke situatie? Ben je tussen de 7 en 16 jaar? Dan zijn onze lessen zelfverdediging precies wat je nodig hebt!

Effectieve technieken

In de hedendaagse wereld is het belangrijk om te weten hoe je jezelf kunt beschermen. Je leert bij ons hoe je effectieve technieken kunt gebruiken om jezelf te verdedigen tegen mogelijke bedreigingen. Of het nu gaat om pestkoppen op school, onbekenden op straat of andere onveilige situaties, met onze lessen zal je met vertrouwen en doortastendheid kunnen reageren.

positieve groepsdynamiek

Tijdens onze lessen zelfverdediging zul je niet alleen fysieke vaardigheden ontwikkelen, maar ook mentale kracht opbouwen. We leren je om potentiële gevaren te herkennen, je intuïtie te versterken en zelfbeheersing te verbeteren. Bovendien bevorderen we een positieve groepsdynamiek waarin je kunt leren van anderen en waar je jezelf kunt zijn.

Proeflessen

Wil je eerst eens ervaren hoe het is om mee te doen met Zelfverdediging? Geef je dan, via de button rechtsboven op deze pagina, op voor twee gratis proeflessen.

leer jezelf te beschermen

Lestijden Zelfverdediging

DONDERDAG

17:00 - 18:00 7 - 10 jaar, Volendam
18:00 - 19:00 10 - 16 jaar, Volendam

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.