tai-jutsu

Tai-Jutsu

Tai-Jutsu is een veelzijdige vechtkunst die zich richt op zelfverdedigingstechnieken in realistische situaties. Met zijn wortels in de oude Samoerai tradities en de moderne zelfverdedigingstechnieken, biedt Tai-Jutsu een unieke combinatie van kracht, flexibiliteit en strategie.

Kracht en uithoudingsvermogen 

In onze Yorokobi Dojo worden Tai-Jutsu-lessen gegeven door Michel Kuenen. Of je nu een beginner bent die net begint met vechtsporten of een ervaren beoefenaar die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Tijdens onze Tai-Jutsu-trainingen ontwikkel je niet alleen fysieke kracht en uithoudingsvermogen, maar ook mentale scherpte en zelfvertrouwen. Je leert verschillende technieken zoals worpen, stoten, trappen en grepen, en ontdekt hoe je deze effectief kunt toepassen in realistische scenario’s. Je vergroot je lichaamsbewustzijn, leert jezelf te verdedigen en ontwikkelt discipline en respect voor jezelf en anderen.

Proeflessen

Je begint met 2 proeflessen. Deze lessen kunnen in trainingsbroek en t-shirt worden gevolgd. 

Je kunt je judogi (judopak) bestellen bij de trainer en tot die tijd krijg je een “leenpak”. Na de 2 proeflessen kun je lid worden.

kracht, uithoudingsvermogen, scherpte

Lestijden Tai-Jutsu

maandag

18:30 - 20:00 Senioren (17+), Volendam

WOENSDAG

19:00 - 20:30 Senioren (17+), Volendam

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.