tai chi

TAI CHI

Bij Budocentrum Fun & Fit verwelkomen we je in de fascinerende wereld van Tai Chi, een eeuwenoude Chinese krijgskunst en bewegingsvorm die zowel je lichaam als geest in harmonie brengt. Onder de deskundige begeleiding van trainer Piet Deckers ontdek je de diepgaande principes en technieken van deze bewegingsvorm.

Balans tussen lichaam en geest

Tai Chi is gebaseerd op vloeiende en meditatieve bewegingen, die helpen bij het ontwikkelen van balans, flexibiliteit en kracht. In tegenstelling tot andere vechtsporten, is Tai Chi echter niet gericht op agressie of geweld, maar juist op innerlijke rust en harmonie. Het draait om het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest, waarbij je leert om je energie te sturen en te gebruiken op een effectieve manier.

vorm van zelfverdediging

Een van de unieke aspecten van Tai Chi is de toepassing ervan als een vorm van zelfverdediging. Hoewel het in de kern een vreedzame en meditatieve praktijk is, bevat het subtiele technieken die kunnen worden toegepast in geval van nood. Piet Deckers zal je helpen om deze technieken te begrijpen en toe te passen, waardoor je zelfvertrouwen en bewustzijn van je eigen lichaam toenemen.

proeflessen

Wil je eerst eens ervaren hoe het is om mee te doen met Tai Chi? Geef je dan, via de button rechtsboven op deze pagina, op voor twee gratis proeflessen.

gericht op innerlijke rust en harmonie

Lestijden Tai Chi

VRIJDAG

14:30 - 15:30 Senioren (17+), Volendam

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.