ouder-kind judo

Judo samen met je kind

Iedere woensdagmiddag en zaterdagochtend is er in onze Yorokobi dojo in Volendam ouder-kind judo. Speciaal voor kinderen van 3-6 jaar die nog wat onzeker zijn. Maar ook voor ouders die graag even tijd maken voor hun kind(eren) door samen te sporten. Samen met je kind ga je de basisvormen uit het judo leren. Samen rollen, schommelen, stoeien en vooral plezier maken!

JIGORO KANO

Judo werd ontwikkeld door Jigoro Kano (1860 – 1938) , vanuit de traditionele Japanse vechtkunst Jiu Jitsu. Voor pedagoog Kano was judo niet zomaar een sport. Hij beschouwde het vooral als opvoedkundige methode. Zoals Jigoro Kano ooit zei: ”Judo kun je alleen maar leren door het te doen!”

Proeflessen

Je begint met 2 proeflessen. Deze lessen kunnen in trainingsbroek en T-shirt worden gevolgd. Op een speelse manier leer je de grondbeginselen van het judo. Tijdens deze lessen leer je met elkaar veilig te stoeien, veilig te vallen en weer op te staan, van elkaar te winnen en te verliezen, maar ook respect voor elkaar krijgen. Gedurende de proefles kijkt de leraar of judo een geschikte sport is voor jou.

Je kunt je judogi (judopak) bestellen bij de leraar en tot die tijd krijg je een “leenpak”. Na de 2 proeflessen kun je lid worden.

Samen rollen, stoeien en plezier maken!

Lestijden Ouder-kind Judo

woensdag

13:00 - 13:00 Jeugd (3-6 jaar), Volendam

Zaterdag

09:45 - 10:15 Jeugd (3-6 jaar), Volendam

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.