Fun & Fit Clubkleding

Budocentrum Fun & Fit heeft een eigen sportkledinglijn. In samenwerking met Intersport Theo Tol in Volendam kun je kleding in onze clubkleuren bestellen. Je kunt zelfs kiezen voor opdruk van je naam op de voor- of achterkant. Je kunt kiezen uit verschillende kledingstukken en sporttassen. T-shirts, sweaters, lange en korte sportbroeken etcetera.

Wij moedigen alle leden aan om deze kleding aan te schaffen en aan te trekken naar en van de trainingen en toernooien. Het is namelijk niet de bedoeling dat je je judogi (judopak) aan hebt onderweg naar de training. We hebben prima kleedkamers waar je je kunt omkleden.

Met onze clubkleding laat je zien dat je trots bent op onze club!

 Klik op de knop hieronder om naar de site van Theo Tol te gaan.

Judo- en Tai-jutsu kleding

Judokleding kun je het beste bestellen bij Michel Posthumus. Hij zorgt dat voor een judogi die goed op maat is (meestal krimpen ze nog) en past bij het niveau van de judoka (gewicht en materiaal).

Onze eigen judogi hebben ons logo geborduurd op de jas. Zo ben je op toernooien en trainingen bij andere verenigingen goed te herkennen. De pakken zijn heel scherp geprijsd.

Om de maat goed in te schatten is het handig om de kleding in de les te bestellen.

Dit geldt trouwens ook voor budo handschoenen voor budofit en zelfverdediging. We hebben voldoende handschoenen op voorraad.

Onze Tai-Jutsu kleding wijkt af van de standaard judogi voor judo. Je kunt die natuurlijk prima gebruiken, maar de meeste beoefenaars van Tai-Jutsu kiezen voor een zwart pak. Zelf op zoek? Kijk dan eens op de site van Venum of op die van Aiki-Budo. Bij Aiki-Budo kun je ook makkelijk passen.

Voor Tai Chi gelden geen kledingvoorschriften. Draag kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen en die je transpiratie goed afvoert. Bijvoorbeeld onze clubkleding!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.