budofit

Budofit is leuk!

Wil je werken aan je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit? Heb je altijd al wel eens een vechtsport willen doen, maar heb je geen zin in ingewikkelde training? En denk je eraan om eens iets met zelfverdediging te doen? Dan is Budofit iets voor jou!

Elke les is anders

Budofit is een trainingsvorm die gebaseerd is op budosporten als judo, karate en jiu-jitsu, maar vooral gericht is op fitness. Fun & Fit heeft deze trainingsvorm zelf ontwikkeld, omdat we de vraag kregen of er ook extra gewerkt kon worden aan kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens de les zetten we lekker een muziekje aan en gaan we aan de slag met allerlei oefeningen. Soms doe je die alleen, maar vaak ook samen met anderen. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk je eigen lichaam, maar ook gewichten, kettlebells, stootkussens, etc. Elke les is anders, altijd gezellig en (lichte) spierpijn gegarandeerd!

Bij ons geen spiegels en hippe sporttenues. Gewoon lekker jezelf zijn en trainen.

Proeflessen

Wil je eerst eens ervaren hoe het is om mee te doen met Budofit? Geef je dan, via de button rechtsboven op deze pagina, op voor twee gratis proeflessen.

Combinatie van budosporten en fitness

Lestijden Budofit

DONDERDAG

19:00 - 20:00 Senioren (18+), Volendam

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.